18 February 2013

Kruiisist, Stockholmist ja uuest lemmiktofust.

Heihei! Jõudsin täna hommikul tagasi oma reisikeselt, mis möödus täpselt nii hästi ja mõnusalt kui olin seda endale ette kujutanud!

Minnes olid kaasa tehtud tervislikud võikud ja mõned täisterajahust porgandipirukad (nom!). Laevas sai söödud 1x hommikul rootsi lauas ja 1x õhtul. Mõlemad korrad olid ülimalt maitsvad! Kuidas see kõik kaalunumbrile mõjus, seda näeb homme. Enesetunne on muidu hea, sest üle ei pingutanud.

Ise enda üllatuseks avastasin, et ei tekkinud isegi soovi sealt mingit liha taldrikule tõsta. Täiesti külmalt kõndisin mööda nii lihapallidest, kanast, viineritest, lambakarreest ja ei-tea-millest veel. Samamoodi ei olnud mingit vajadust hommikusöögilauas röstsaiale sinki panna. Nautisin hoopis krevette ja karpe ja sushit, palju!

Esimesel õhtul jõin 2 siidrit ka. Kruiis ikkagi ju!

Stockholmis käisin toidupoes sellise pilguga, et mida vahvat ja huvitavat kaasa osta. Soja- ja tofutooteid oli seal meeletult! Shnitslid, kotletid, erinevad taimsed vorstid, taimsed singid jne jne jne .. Ja ma ei tea, miks ma ei ostnud! Ostsin vaid ühe paki huvitavat tofut ja see on imeline! Kahetsen, et ei ostnud mitut pakki..

Igatahes tutvustan Teile oma uut lemmikut, mis maitseb megahästi näiteks võileiva vahel. Muud moodi ma pole hetkel veel proovinud, aga õhtul sobitan kuhugi sooja toidu sisse!

Tofu Rosso, everybody, tofu Rosso!


No comments:

Post a Comment