26 March 2013

Lihavõtetest ja pühadest üldiselt.

Pühad, kui sellised, on minu peres olnud alati tähtsal kohal. Siinkohal pean ilmselt saatma tänusõnad oma emale, kes omakorda oma emale .., kes alati pühade puhul kodu kaunistas ja midagi erilist süüa tegi. Seda joont jälgin ka mina ja üritan ikka igaks pühaks kodu suuremal või vähemal määral ehtida ja midagi teemakohast süüa valmistada. Kõige suurem rõõm kaunistamisest on ilmselt lapsel, söögitegemisest minul ja söömisest kaaslasel.

Nüüd, kui ülestõusmispühad on ukse taga, olen hakanud ringi vaatama otsiva pilguga - mida siis ikkagi head süüa teha? Tundub, et seekord võtan ette oma elu esimese pashateo. Nimelt leidsin ühe toreda kakaopasha retsepti mis on tavapärasest lahjam versioon ja kakao seal sees tundub veel eriti maitsev.

Kindlasti toimub munade värvimine - see on ju lapse kõige suurem rõõm lihavõtetel, kui välja jätta lihavõttejänese külaskäik.

Igatahes jätkan nüüd oma inspiratiooni ja ideede otsimisega ja näitan teile mõnda, mille juba leidnud olen. Ehk saab keegi teine siit veel häid mõtteid!










No comments:

Post a Comment