23 February 2013

Oivaline kikerhernekarri.

Ei hakka seda kõike liigsete sõnadega rikkuma. Et kogeda neid lõhnu ja maitseid, siis peate ise järgi proovima. Retseptiidee Nami-Nami retseptikogust ja nagu ikka, minule sobivaks kohandatud.
  • 1 keskmine sibul
  • 2 küüslauguküünt
  • 1spl õli
  • 1tl karrit
  • 1tl jahvatatud paprikat
  • 0,5tl köömneid
  • 0,5tl Garam Masala maitseainesegu
  • 400g kikerherneid (1 purk)
  • 200g tomatit
  • 100g tomatipastat
Valmistamine on nurjatult lihtne. Haki sibul ja küüslauk ning kuumuta õlis, kuni klaasjad. Lisa maitseaineid ja kuumuta 1 minut. Lisa kurnatud ja loputatud kikerherned, tükeldatud tomat, tomatipasta. Hauta 20 minutit. Seejärel lisa Garam Masala pulber ja hauta veel 10min. 

Serveeri kuidas heaks arvad. Retseptis soovitas serveerida hapukoorega. Up to you..

200g=180kcal (umbes-täpselt)



No comments:

Post a Comment